Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kinyitni az...

Hogyan tudom kinyitni az optikai meghajtóját?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég vásároltam egy lenovo ideapad 110 15acl nevű laptopot és nem találok semmi gombot, amivel ki tudnám nyitni a cd olvasót, pedig nagy szükségem lenne rá! Segítsetek légyszi :(

2017. jún. 30. 19:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és windows 10 van rajta!
2017. jún. 30. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én ott látom a gombot:

[link]

[link]

Nem lehet, hogy nincs optikai meghajtó a gépedben? Akkor csak a takarólemez látszik, és azon valóban nincs gomb. (ui: és valószínűleg CD olvasó már nincs is benne, jó lesz az DVD-RW-nek is :))

2017. jún. 30. 19:07
 3/5 anonim válasza:
Ha van benne optikai meghajtó, akkor bekapcsolt állapotban a készülék baloldalán találsz egy vízszintesen elhelyezkedő kb. 1.5cm-es gombot (általában nem emelkedik ki a környezetéből inkább belesimul) azt kell megnyomni... (nem erőből)
2017. jún. 30. 19:17
 4/5 anonim válasza:
Bocsánat! A jobboldalán van az a gomb...
2017. jún. 30. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A gépen az intéző vagy fájlkezelő segítségével keresd meg a meghajtót és ott a KIADÁS funkciót.

Ha van mit kinyitni, akkor ki fog nyílni.

[link]

2017. júl. 1. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!