Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudom használni a Laptopom...

Nem tudom használni a Laptopom! Segítség!?

Figyelt kérdés
Szóval a nagy helyzet az, hogy a Laptopomat (Asus Zenbook ux330) alapállapotba állitottam teljesen! És azóta amikor be akarom kapcsolni bejön minden normálisan be tudok jelentkezni de nem tudok mást csinálni!! Semmit se tudok megnyitni ha meg jobb clickelek a háttérre (pl új mappát szeretnék megnyitni) akkor lefagy minden és csak ujra inditással tudom olyan állapotba hozni mint elötte.. ( a háttér bejön meg minden ikon stb. Mintha semmi baja se lenne csak nem tudom használni. Btw: Windows 10-et használok. A gépem 1 éves!!! ) Mit tudok tenni?
2018. ápr. 8. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A legjobb egy teljes újratelepítés lenne. Az minden szoftveres hibát megold.
2018. ápr. 8. 02:33
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha elöző nem megy.

Kikapcsolod a gépet és mikor beinditod nyomkod a F8-at amíg be nem jön:

[link]

[link]

Itt majd a rendszer visszaállításra menj.

Ha ezután is rossz akkor újra kell telepíteni ahogyan az 1# is írta(az a biztos).

2018. ápr. 8. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! A teljes újratelepítés megmentett! ❤️❤️❤️
2018. ápr. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!