Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » WINDOWS 10-emen minidg ezt...

WINDOWS 10-emen minidg ezt dobja fel nekem, és ez mit jelent? (regisztrált windows, és én vagyok a rendszergazda)

Figyelt kérdés
El tudom olvasni amit ír de azt nem értem hogy milyen szölő-i segitség kell?a KÉP: [link] nem engedi hogy használjak egyes alkalmazásokat pl.: Fényképek)

2018. ápr. 5. 17:39
 1/8 A kérdező kommentje:
A miért-jét nem értem.
2018. ápr. 5. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Tartományi fiókkal (e-mail címed) jelentkezel be és a családod többi tagjai közt vannak akik a szüleid logikailag, tehát te a gyerekük vagy, ezért korlátozva vannak bizonyos jogaid.

Bár szerintem így nem is lehetnél igazából rendszergazda...

Valami nem egészen tiszta.

Látni kéne a környezetet, hogy kiderüljön mi a probléma valós oka.

2018. ápr. 5. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg bejelentkezni a microsoft.hu oldalon a fiókoddal és a családi kapcsolatokat valamelyik menüből kibogozni, hátha kiderül, hogy valóban vannak feletted álló családtagjaid.
2018. ápr. 5. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:
A gépemen csak én vagyok bejelentkezve (vagyis csak egy profil van ami az enyém)a microsft fiok meg az enyém nem család tagomé és a fiók ahova be akarja hogy jelentkezzek az is az enyém.
2018. ápr. 6. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól még a microsoft fiókod valószínűleg egy család tagja, ahol te gyerek vagy.
2018. ápr. 6. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:

UPDATE:

[link]

láttom van egy olyan opció, hogy: Felnőtt vagyok. Miért jelent ez meg?

És után megértettem, hogy azért van ez a szülői dolog, mert még nem vagyok tízennyolc éven felüli.(vagyis ez lehet a probléma mert ha rákatintok arra az opcoióra akkor születési év modositást dob fel)

2018. ápr. 6. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:

UPDATE: 16 éves kor a határ :(

sajnos épp, hogy még nem vagyok 16éves(de ez nem érdekes)

ettöl függetlenűl köszönöm a segitőkész üzeneteket.

2018. ápr. 6. 21:52
 8/8 Rugalmas válasza:

Mért adtad meg a személyes adataidat meg a Microsoftnak.

Én 16 évesen Ubntut Livot használtám,ahol azt csinálhattam ,amit csak akkartam.

Probáld ki a Lubntu Liveeeeee:

https://www.youtube.com/watch?v=dPyzcAWBQbg&list=PLSWQxIpzfZ..

2018. ápr. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!