Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elfelejtettem a rendszergazdai...

Szarvas Józsi kérdése:

Elfelejtettem a rendszergazdai fiókom jelszavát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Win 10-et használok, és elfelejtettem a rendszergazda fiók jelszavát. Bevallom, én vagyok a hibás. Lényeg a lényeg:Hogyan tudok belépni a rendszergazdai fiókba jelszó nélkül a legegyszerűbben? Válaszotokat előre is köszönöm!

2017. jún. 16. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

2 megoldás van ammi nem annyira nehéz.

1.

Kon-boot

2. Windows telepitő cd vagy talán müködhet a cmd ből userként is.

2017. jún. 16. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! A kon-boot-olást egy informatikus segítségével próbálom megoldani. Szerintetek ez a videó megbízható? https://www.youtube.com/watch?v=M4UhKM9OYkg
2017. jún. 17. 11:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, meg azt szeretném megkérdezni, hogy ha megnyitom a total commander-t akkor kéri az elfelejtett jelszót. Ez a kon-boot-olás ezen is segít?
2017. jún. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!