Kapcsolóüzemű tápegység építése?
Megéri vajon építeni?
Nemrég kellett nekem egy olyat, aminek 24 Voltos kimeneti feszültsége van és le tud adni 3 Ampert legalább. Végülis az lett, hogy megrendeltem Kínából 7 Dollárért, azaz kb. 1800 Forintért. Ennyiből szerintetek ki lehetne hozni házilag egy hasonló teljesítményűt? Én speciel mindig is a bennük lévő trafóval voltam bajban. Olyat honnan lehetne szerezni értelmes áron? Csak drágán találtam, közel annyiért amennyiért komplett meg lehetne venni a kész tápot. Néztem csak magot, hogy azt feltekercselni, de úgy is elég drága lenne egy sima trafó egy ilyen kapcsolóüzemű táphoz.
Amit vettem, az se valami komoly egy táp: [link]
Ez a 12 Voltos változatának a kapcsolási rajza, de a 24 Voltos is ugyan ez, csak a visszacsatolásban pár ellenállás értéke tér el.
Ugyan ezt a kapcsolást meg lehetne építeni az adott összeg alatt, csak ugye a trafó az, ami húzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!