Ha nem tudom fizetni a törlesztőrészletet időn belül egy adott termékre akkor azt a terméket visszakérhetik, vagy csak nagyobb összeget kell visszafizetnem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 08:47
1/5 anonim válasza:
A vége végrehajtható pénzbehajtás. Megspékelve a büntető kamatokkal, behajtási díjjal.
2/5 anonim válasza:
nagy az ajfón iksz törlesztője? :D
3/5 anonim válasza:
El kellene/kellett volna olvasni a szerződést... általában először kamatot számolnak fel, utána bíróságra viszik az ügyet ahol még több kamatot számolnak fel plusz a perköltséget is neked kell állnod, ha azt se fizeted be akkor már behajtókat küldenek, de nem csak azt az egy terméket fogják ''visszakérni''. Felmérik az ingóságokat, hogy szerintük mi mennyit ér, pl vadiúj 200 000-es tv-re simán rá mondják, hogy azt elviszik 40 000-be, és a tartozás értékében lefoglalhatnak bármit az ingósságaid közül.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amugy még nem vettem semmit csak érdeklődök.
2018. márc. 31. 11:44
5/5 anonim válasza:
Értem. Mielőtt bármit aláírsz, minden feltételt olvass el, a legapróbb részleteket is, általában a legfontosabb dolgokat, amivel később meg tudnak szivatni, azokat szokták elrejteni apróbetűs részekben... szerintem ha nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy minden törlesztőrészletet ki tudsz fizetni, inkább ne menj bele, láttam már néhány embert tönkremenni banki hitel és hitelre vásárolt dolgok miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!