Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért kopnak hamar a bundájaim?

Miért kopnak hamar a bundájaim?

Figyelt kérdés
Van egy Jackson js22 gityóm tudom hogy nem kell tőle sokat várni de fél év után úgy elkoptak rajta a bundk hogy az valami brutál nem tudom mit csináljak nem szívesen költenék egy ilyen silány minőségű gitárra kb.40 ezret mert akkor még csak a bundok lesznek kész a csiszolást meg még nagyobb hülyeségnek tértől amiatt hogy még alacsonyabban lesznek a bundok még közelebb a fogólaphoz

2018. márc. 29. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ügyeskezű meg tudja csinálni de nem éri meg. Piszkosul drága a bundozó szerszámkészlet :-(
2018. ápr. 17. 01:18
 12/13 Mojjo ***** válasza:
Nyilván egy ilyen gitárt nem éri meg sem bundoztatni, sem elkezdeni magunk bundozni, annak minden anyagi és egyéb vonzatával. Lehet, könnyebben és olcsóbban megússza az ember egy komplett új nyakkal - a csavarozott nyak előnye. De leginkább bal váll jobb kéz, és egy erőteljes lendítés, majd egy érteles gitár beszerzése az, ami ajánlott.
2018. ápr. 17. 02:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Bizonyos színvonalon csökkentett szerszámkészlettel is meg lehet oldani, és ha a kaland és az olcsóság jó cél, akkor akár ilyen ebay-aliexpress gazdaságos szerszámokat is be lehet szerezgetni rá. Bár nem tudom, kell-e nagyon spéci dolog a profilreszelőn meg a mérő idomszeren kívül...
2018. ápr. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!