Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért kopnak hamar a bundájaim?

Miért kopnak hamar a bundájaim?

Figyelt kérdés
Van egy Jackson js22 gityóm tudom hogy nem kell tőle sokat várni de fél év után úgy elkoptak rajta a bundk hogy az valami brutál nem tudom mit csináljak nem szívesen költenék egy ilyen silány minőségű gitárra kb.40 ezret mert akkor még csak a bundok lesznek kész a csiszolást meg még nagyobb hülyeségnek tértől amiatt hogy még alacsonyabban lesznek a bundok még közelebb a fogólaphoz

2018. márc. 29. 08:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert hulladék anyagból vannak.
2018. márc. 29. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen azt észrevettem
2018. márc. 29. 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:
2# Akkor tudod a választ :) Még az is közre játszhat, hogy sokat játszol.
2018. márc. 29. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Attól még nem hülyeség a csiszolás, mert közelebb lesznek a húrok.

Nem azért nem kell újrabundozni, mert közel vannak már, hanem mert egyeletlenül kopik.

De a fő kérdésre válaszolva. Ez van. Kidobod a kukába, vagy vállallod a bundozás költségét.

Tény hogy olyan gitárt ami kevesebbe kerül mint 2 bundozás, nembiztos hogy szoktak el szokták vinni bundoztatni.

Persze, bele számolhatod azt is, hogy ha minőségi normális anyagból készült bunddal csinálják meg, akkor kibírahatja még 10szer annyi ideig.

Egy ilyen árú gitárt akkor bundoztatnék, ha az életem gitárja és ezen akarok még játszani 10 évig legalább.. Ha nem, eszembe se jutna.

2018. márc. 30. 11:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor csiszolt atom és eladom a fa**omba
2018. márc. 31. 07:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez az intelligens hozzáállás. :)

Vagy inkább hagyd a g**cibe és dobd ki így ahogy van a p**csába..

Kevesebbet buksz rajta.

2018. ápr. 3. 07:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy 70 ezer forintos gitárt, használtan, legjobb esetben 50ért fogsz eladni. Mennyit akarsz rákölteni előtte?
2018. ápr. 3. 07:29
 8/13 anonim ***** válasza:
A húrok anyagától is függ.
2018. ápr. 14. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Bundozd újra youtube videók alapján, rossz esetben elviszed bundoztatni.
2018. ápr. 15. 11:10
 10/13 anonim ***** válasza:
és youtube videók alapján vegyen magának szerszámokat is.. jólvan. :D
2018. ápr. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!