Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elromlott a Samsung s5230...

Elromlott a Samsung s5230 típusú telefonom érintő kijelzője! Mitől?

Figyelt kérdés
Nem esett le,nem érte ütés,csak hirtelen nem érzékelte tovább az érintést!Tudja valaki,hogy mitől lehet a hiba?Előfordult vkivel ilyesmi?Totál ideges vagyok,mert megnéztem a garanciát, és a buta eladó nem töltötte ki!Pedig az ő dolga lett volna,mint ahogy a szerződés kitöltése is! Ha visszaviszem az üzletbe a számlával együtt, akkor elküldik szervízbe? Mert az 1 év még nem telt le.
2010. jún. 11. 00:59
1 2
 11/12 bp1985 ***** válasza:
65%
az s5230-asok 90%-ával van ez a hiba. Szériahiba, nem tudnak vele mit kezdeni, csak 1 új kijelző, ami megint megy ideig óráig. Nekünk a samsungba mondta a csaj, h adjuk el minél gyorsabban, ha nem akarunk szívni vele.
2010. okt. 24. 22:01
 12/12 Lizybabah válasza:

nekem is tudtok segíteni??van egy samsung s5230-as telóm és amikor bekapcsolom akkor megáll a simkártya olvasásánál. és nem tudom hogy mit csináljak. ez lenne a probléma: http://www.youtube.com/watch?v=tUNjCq2Sgvs

kérlek segítsetek!!!!

2012. márc. 12. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!