Elromlott a Samsung s5230 típusú telefonom érintő kijelzője! Mitől?
Na, akkor felveszek valami dögöset,és hátha megcsinálják! :D
A viccet félretéve, nem én vettem a telót, hanem ajándékba kaptam,de a számla meg ilyenek megvannak. Tényleg nem az ajándékozó fél hibája, mert én mikor a vodafonnál vettem telefont, akkor ott külön kérés nélkül kitöltötte az eladólány a garanciajegyet. Ezt kötelességük megcsinálni külön kérés nélkül is. Dehát sajnos vannak,akik nem végzik elég körültekintően a munkájukat! :(( úgy látszik, a t-mobilnál ilyenek:(
A garanciajegy a vásárlás helyét és idejét igazoló számlával érvényes, akkor is ha nincs kitöltve.
Nem csak a vásárlás helyén érvényes a garancia, tehát viheted máshová, ami neked legközelebb esik.
köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak:)
az utolsó kommentelőtől szeretném kérdezni, hogy akkor hiába nem töltötték ki a garanciajegyet, a számlával ugyan úgy érvényes?
mert nagyon pipás voltam, mikor megláttam, hogy nincs kitöltve :S
mert ha simán elvinném szervizbe a garancia nélkül, akkor az gondolom rohadt drága...
Egyébként mások telójával is előfordult már ez a kijelzőhiba, vagy egyedüli eset vagyok? Egyszerűen rejtély számomra, hogy mitől hibásodhatott meg egyik percről a másikra, mikor annyira vigyáztam rá. A telefon bekapcsol, a képernyő világít, de az érintőkijelző nem reagál az érintésre! Így még a pin kódot sem lehet beírni! :'(
Az enyémet is ma cserélték ki Miskolcon, ott helyben javították. Nekem is egyik napról a másikra tönkre ment, pedig vigyáztam rá, nem ejetettem le és óvatosan nyomkodtam.
Szerencsére garis volt, garin túl a javítása kb. 10K lett volna a szervíz szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!