Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elromlott a Samsung s5230...

Elromlott a Samsung s5230 típusú telefonom érintő kijelzője! Mitől?

Figyelt kérdés
Nem esett le,nem érte ütés,csak hirtelen nem érzékelte tovább az érintést!Tudja valaki,hogy mitől lehet a hiba?Előfordult vkivel ilyesmi?Totál ideges vagyok,mert megnéztem a garanciát, és a buta eladó nem töltötte ki!Pedig az ő dolga lett volna,mint ahogy a szerződés kitöltése is! Ha visszaviszem az üzletbe a számlával együtt, akkor elküldik szervízbe? Mert az 1 év még nem telt le.
2010. jún. 11. 00:59
1 2
 1/12 bp1985 ***** válasza:
100%
Ha rendesek veled, akkor megjavítják. Viszont a garilevelet mindig meg kell nézni.
2010. jún. 11. 01:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Na, akkor felveszek valami dögöset,és hátha megcsinálják! :D

A viccet félretéve, nem én vettem a telót, hanem ajándékba kaptam,de a számla meg ilyenek megvannak. Tényleg nem az ajándékozó fél hibája, mert én mikor a vodafonnál vettem telefont, akkor ott külön kérés nélkül kitöltötte az eladólány a garanciajegyet. Ezt kötelességük megcsinálni külön kérés nélkül is. Dehát sajnos vannak,akik nem végzik elég körültekintően a munkájukat! :(( úgy látszik, a t-mobilnál ilyenek:(

2010. jún. 11. 01:40
 3/12 A kérdező kommentje:
ráadásul ami a legnagyobb gáz,hogy ahol a vásárlás történt (a miskolci auchan) most víz alatt van. így az ottani t-mobile üzletbe értelemszerűen nem tudnánk visszavinni...ilyenkor elvihetem egy másik t-mobile üzletbe a városban? mert ha pl 3 hónapig nem nyit ki az auchan,akkor lejár a garancia...
2010. jún. 11. 01:42
 4/12 anonim ***** válasza:

A garanciajegy a vásárlás helyét és idejét igazoló számlával érvényes, akkor is ha nincs kitöltve.

Nem csak a vásárlás helyén érvényes a garancia, tehát viheted máshová, ami neked legközelebb esik.

2010. jún. 11. 07:18
 5/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak:)

az utolsó kommentelőtől szeretném kérdezni, hogy akkor hiába nem töltötték ki a garanciajegyet, a számlával ugyan úgy érvényes?

mert nagyon pipás voltam, mikor megláttam, hogy nincs kitöltve :S

mert ha simán elvinném szervizbe a garancia nélkül, akkor az gondolom rohadt drága...

Egyébként mások telójával is előfordult már ez a kijelzőhiba, vagy egyedüli eset vagyok? Egyszerűen rejtély számomra, hogy mitől hibásodhatott meg egyik percről a másikra, mikor annyira vigyáztam rá. A telefon bekapcsol, a képernyő világít, de az érintőkijelző nem reagál az érintésre! Így még a pin kódot sem lehet beírni! :'(

2010. jún. 11. 07:54
 6/12 bp1985 ***** válasza:
Bemész, megmondod, hogy elhagytad a garilevelet, és számla alapján kiadnak egy újat. Úgy már be tudod vinni.
2010. jún. 11. 23:06
 7/12 Jovanny ***** válasza:
Az enyém is szervízben van, ugyanezzel a hibával. Remélem meghosszabbítják a garit a touch panelre.
2010. júl. 26. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Az enyémet is ma cserélték ki Miskolcon, ott helyben javították. Nekem is egyik napról a másikra tönkre ment, pedig vigyáztam rá, nem ejetettem le és óvatosan nyomkodtam.

Szerencsére garis volt, garin túl a javítása kb. 10K lett volna a szervíz szerint.

2010. aug. 23. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Az én telómmap pont ez van csak még a gomblenyomást se érzékeli!
2010. okt. 24. 19:54
 10/12 Jovanny ***** válasza:
Akkor az teljesen más gond!
2010. okt. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!