Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tunék kiszedni egy...

Honnan tunék kiszedni egy UM3561 ic t? (nyák lemezböl vagy rádióból vagy bármiből )

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs rádióban ilyen.

Alkatrész boltban van.

2018. márc. 23. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nyáklemezből, amiben van ilyen. Meg kellene még hozzá pár felszerelés. Páka, ónszippantó, némi szakértelem. És ha szerencséd van, akkor épen megmented az alkatrészt. Sokkal kisebb rizikó venni egyet.
2018. márc. 23. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire akarod használni, ez az adatlapja szerint egy 3 szolamú sziréna áramkör. Nem tudom miért merült fel benned, hogy ez rádióban fellelhető...

[link]

Namármost nem igazán találtam ilyet boltok weblapján ( csak néhány helyen néztem meg ), de az ebay-en azért rendelhető. Valamivel kevesebb mint 500 jó magyar forintért adnak 2 darabot.

2018. márc. 23. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Conradnál pl rendelhető:

[link]

Szerintem az ebay-jel jobban jársz...

2018. márc. 23. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Meg itt is van, itt csak 457 Ft

[link]

2018. márc. 23. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:
1 az hogy én nekem van mindenem csak a UM3561 nincsen és azt kérdeztem hogy miből is lehet ne kiszedni egyáltalán vagy egy digitális lágvéfelmi szirénát össze rakni ic nékül lehetséges ?
2018. márc. 25. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne IC nélkül

A hidegháború idején az USAban, V8 motoros szirénák voltak:

https://www.youtube.com/watch?v=J9hPHw_EKBU

2018. márc. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!