Honnan tunék kiszedni egy UM3561 ic t? (nyák lemezböl vagy rádióból vagy bármiből )
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 11:12
1/7 anonim válasza:
Nincs rádióban ilyen.
Alkatrész boltban van.
2/7 anonim válasza:
Olyan nyáklemezből, amiben van ilyen. Meg kellene még hozzá pár felszerelés. Páka, ónszippantó, némi szakértelem. És ha szerencséd van, akkor épen megmented az alkatrészt. Sokkal kisebb rizikó venni egyet.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom mire akarod használni, ez az adatlapja szerint egy 3 szolamú sziréna áramkör. Nem tudom miért merült fel benned, hogy ez rádióban fellelhető...
Namármost nem igazán találtam ilyet boltok weblapján ( csak néhány helyen néztem meg ), de az ebay-en azért rendelhető. Valamivel kevesebb mint 500 jó magyar forintért adnak 2 darabot.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Meg itt is van, itt csak 457 Ft
6/7 A kérdező kommentje:
1 az hogy én nekem van mindenem csak a UM3561 nincsen és azt kérdeztem hogy miből is lehet ne kiszedni egyáltalán vagy egy digitális lágvéfelmi szirénát össze rakni ic nékül lehetséges ?
2018. márc. 25. 21:57
7/7 anonim válasza:
Hogyne lehetne IC nélkül
A hidegháború idején az USAban, V8 motoros szirénák voltak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!