NYÁK korrózióvédelmére zöld színü festék?
Elektronikához készítek NYÁK-ot, szeretetném szigetelni. Találtam is rá festéket, de csak áttetszöt. Viszont design miatt "gyári" hatást szeretnék elérni, így olyan zöld szín kéne, mint ami a nagyüzemben készült paneleken van. Tud valaki kisker.-ben kapható hasonlót? Az se baj, ha nem direkt NYÁKra való, legfejjebb lefújom elötte egy réteg áttetszövel.
Elöre ia köszönöm!
Festék nincs ilyen (legalábbis nem tudok róla), fóliával lehet megoldani, elég macerásan. Nem tudom pontosan miért azon, hogy "szigetelni"? Ahol nincs réz, az már szigetel. Szerintem házilag ilyet egyáltalán nem éri meg alkalmazni.
Házilag lakkozni lehet illetve van a kémiai ónozó, ami egy vegyszer ami néhány mikron vastag ónréteget képez rézen. Ilyet szoktak használni a házi korrózióvédelemre.
Ha ipari minőségű nyákot akarsz akkor rendelj kínából. Elképesztően olcsó és teljesen jó minőségű. például: www.pcbway.com
köszönöm a válaszokat!
Szigetelés alatt azt értettem, hogy mivel szabadon lesz és ráesne valami fémes tárgy akkor ne zárja rövidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!