Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért kopik ki folyton a zöld...

Miért kopik ki folyton a zöld színű festék a bőrőmből?

Figyelt kérdés
1 hónapja csináltattam meg és már utána a rózsa zöld részénél kikopik. De a rózsaszín meg teljesen megmarad. Most voltam 2 napja korrekción de már most látom h pici pontokban még csak néhol de lyukas.. a karom tetején van. Már nem tudom mit csináljak. Rendesen kezeltem végig de kikopik.. most mit tehetek ez ellene?

2017. okt. 21. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok lehetoseg lehet, ami miatt kikopik.

-Vagy rosszul kezeled (bar akkor nem csak a zold kopna ki..)

-Rossz tuvel dolgozott a tetkosod

-Rossz minosegu v lejart festekkel varrt

-Vagy még hallottam olyanrol is (nem biztos, reg olvastam), hogy valaki valamelyik szinre allergias, mert olyan szinezoanyag van benne amire igy reagal a szervezet, bar akkor gondolom az a resz viszketne is (jobban a normalisnal), es gennyesedne + durvan voros lenne a borod.. De ebben nem vagyok biztos.

2017. okt. 22. 22:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendes szakemberhez mentem aki nagyon sok ismerősömnek is csinált csodaszépeket. Rendesen antibakteriális szappalal tisztítottam és langyos vizzel, nem áztatattam sose. 3-4 óránként bepantel kentem és foliáztam 4 napig. És sajnos tényleg csak a zöld festék nem akar megmaradni egyáltalán ahol a levelek vannak. Kissé kétségbe vagyok esve h akkor most örökre így fog maradni? 2.korrekcióra már nem merek elmenni mert szerintem ugyanugy kikopna hiába teszek bármit is...
2017. okt. 24. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:

A zöld egy nagyon getzi szín, nem magadat okold. Minden tetováló szenved vele, rohadt nehéz vele dolgozni.

Én megvárnám amíg meggyógyul (az kb. két hét a készítéstől), aztán ha még mindig foltos, akkor visszamenni és megkérni hogy használjon másik zöld tintát. Ne hisztizzél, ha nyugodtan mész oda, meg fogják érteni mert nem te vagy az első akinek küzdelem a zöld szín :)

Pláne hajlatokban, meg sokat használt bőrben (pl kéz, láb) ahol amúgy is ki szok kopni akármilyen szín is az.

Ezen kívül szvsz egy kicsit túlkezeled, a napi 2 max az első napokban 3 kötés csere elég. A krémezés is irritálhatja, illetve ha sok a krém az is árt.

2017. okt. 24. 21:05
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Az én tetoválásomba kék szín van.

Nekem a tetoválóm külön felhívta a figyelmet rá, hogy a színes részt lehetséges, hogy kidobja a bőröm.

Hiszen van olyan, akinek a szervezete nem képes befogadni az adott színt(illetve festéket).

Ha jól kezelted, akkor a fentebb írt válaszolók szerinti eshetőségek is fenn állnak.

A tetoválódat , pedig nyugodtan zargasd, hisz még is ő ért hozzá a legjobban. :)

19/L

2017. nov. 26. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!