Rossz minőségű a led, vagy másért van?
nem túl gyakran cserélgetem a fényforrásokat itthon mióta pár éve ledeket szereztem be, emléklszem akkor is már felhívták a figyelmet hogy ne a legolcsóbb kínai vackokat szerezzük be mert azok vibrálnak, jobban fárasztják a szemet. (egy telefon kamerájával le lehet ellenőrizni van-e "csíkozódás", van folyamatos a fény) és valóban, 1-2 égőtől eltekintve jók a mostaniak. ma beszereztem egy ilyet, [link]
gondoltam A++ minősítéssel annyira gagyi nem lehet mégha tavalyi modell is,vagy kicsit régebbi de sajnos ennek csúnyán csíkozódik a fénye. átböngészve feltűnt amit először észre se vettem, hogy ez fényerőszabályzós, és mintha olvastam volna hogy az is produkálhat ilyet. szerintetek melyik a valószínűbb? és ez jobb helyzet lenne mintha az első lehetőség miatt csinálná, tehát túl gagyi chipekkel van szerelve? ne mhittem hogy még most is belefuthatok ilyenbe mikor már 2 évvel ezelőtt is kicsit odafigyelve elkerülhető volt ez már -igaz, teszem hozzá fényerőszabályzósom még nem is volt sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!