Milyen minőségű órák a SO&CO New York márkájúak?
Figyelt kérdés
Most nézegettem pl az emagot és pl van olyan hogy 88EFt helyett 15EFt sőt 170EFt helyett 18Eft be kerül ezen márkájú óra.Kicsit ezt kamu szagúnak érzem nem akarom elhinni,hogy ennyit engednének egy drága óra árából.2018. febr. 13. 20:52
2/2 L Norbert válasza:
Nagyon sok órán nem látszik hogy olyan drága.Például a trendmaker oldalon láttam egy Timecode órát ami 38500 forintra volt leárazva 146000 helyett.Azt hittem hogy kamu és megnéztem a Timecode oldalon és tényleg 146000 volt az eredeti ára.Ezek az órák elvileg azért ilyen olcsóak mert kifutó szériák.Szerintem a So&Co órák is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!