Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hova lehet dobni régi telefono...

Hova lehet dobni régi telefonokat és töltőket?

Figyelt kérdés
Van 2 régebbi samsung telefonom töltővel meg zsinorokkal. Ezeket valahova el lehet vinni? Kukába nem akarom dobni, arra gondoltam csak van egy hely ahova lehet ilyesmit vinni, vagy valami speciális kuka mint a müanyagnak. Meg van benne memmoria káryta is meg sim kártya. Azokat lehet kukába dobni? Egyik se jó már. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. márc. 15. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesco, Obi, Aldi stb.
2018. márc. 15. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Jofogas.hu ingyen elvihető rovat, vagy Vatera 1 ft-os aukció. Ha már nem jó, még valaki tudja alkatrészként hasznosítani.
2018. márc. 15. 18:52
 3/3 anonim válasza:

Ma voltam a helyi hulladékgazdálkodással foglalkozó cég lerakóján. Elképesző, hogy a szeméthagyen mennyi kidobott mobil, usb-bábel és egyebek vannak. Elvileg le is darálják őket, mielőtt a lerakóra kerülnek, de így is vannak olyan készülékek, amik ezt túlélik.

Nekem mondjuk eszembe nem jutna a kommunális kukába dobni egy mobilt. Nálunk a hulladékudvarban átvesznek elektronikai hulladékot is. Nem egy telefonnal szoktam besétálni. De amikor más egyebet is aok el ott, akkor elviszem ezt is.

máj. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!