Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol találok régi telefonokat? Sos

Hol találok régi telefonokat? Sos

Figyelt kérdés
Nagyon okos telefonomat le akarom cserélni életem második telefonjára, amit már Sehol nem látok. (2 gsm-ben jartam és neten néztem) Hol lenne még érdemes keresnem? Sony ericcson Z250 es kihajthatos telefonról van szo. Koszonok minden segitseget!
2015. nov. 26. 01:25
 1/3 anonim válasza:

eselytelen mert akik bezsakoltak ilyet azt aranyarban aruljak. Ha van. Raadasul elavult bar ezt ugyis tudod.

Alkatresz, akku nincs hozza, max utangyartott. Szerintem erdemes egy olcsobb okostelefonnal elkezdeni a 21. szazadot

2015. nov. 26. 01:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen-igen, gondoltam erre én is. Most is okostelefonom van, középárkategóriás Lumia, de folyton azt nyomogatom és várom az üzeneteket stb. Frusztráló na. :D. Előtte Galaxym volt meg lumia 520-am.

Hogyha nem kimondottan azt a Sony old school telót szeretném, de hasonló kinyithatosat, akkor melyik lenne olyan, amit hasznaltan meg hasznahatok telefonálni es smsre?

2015. nov. 26. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen régi telefont használtan venni rizikós, pláne, ha kihajthatós/szétcsúsztatható.

A szalagkábeljük elég gyorsan elfárad.

Az akksik meg felpúposodnak bennük.

Árulnak még most is újonnan nem okostelefonokat, érdemesebb úgy venni.

Amúgy nekem is a fiókban van egy okostelefon, kb szerintem is odavalóak.

Én egy régi Sony w580i-t használok, 10 napig elmegy az akksijával még.

2015. nov. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!