Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lozer power bank elromlott?

Lozer power bank elromlott?

Figyelt kérdés

Amikor felteszem telefonon toltojen toltore a power bankot elkezd tolteni kb 1 percig villog is majd utana elalszik es nem tolt. Ha a telefonomat akarnam tolteni vele tolt 1 percig majd kikapcsol majd megint tolti majd megint kikapcsol.

Mi lehet a baj?

Nem jo a kabel?

Idaig jo volt minden:(

2018. márc. 11. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

A benne levo akkuk nem eletfogytig tartanak.

A Lozer egy noname (legalabbis nekem) marka ,powerbankoknal ez nagyon sokat szamit ,az en uj 54.000mAh-os (igen,otven negyezer) kinai noname powerbankom 60%ot tudott tolteni a telefonomon,pedig ha tenyleg kiadna azt az 54.000et akkor majdnem 27x fel kene toltenie.

2018. márc. 11. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor abban kb 19 db 18650-es cella van.

Ezek sorban kb 117 centin férnek el.

Jólsejtem, hogy fel akkora sem volt?

2018. márc. 12. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nevetsegesek ezek a noname Powerbankok...

Akkota volt ,mint egy Trust Urban 4400mAhos.

Szetszedtem (nem tortem,hanem "szakszeruen" szetnyitottam) es 2Db henger alalu akku volt benne ,ami vicces,hogy az egyik be se volt kotve.

Pedig ujan vettem.

2018. márc. 12. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!