Tableten miert nem frissit a viber?
Bluetooth-on keresztul osztom meg a netet a mobil es a tab kozott. Minden alkalmazas kuld ertesitest a tableten, ha jon vmi uzenet, de a viber nem.
Es a mai beszelgetesek sem latszanak a tabon,csak a mobilon.
Hol tudom beallitani, hogy a viber is frissitsen a tabon?
Az alkalmazasoknal nincs letiltva az ertesites,azt mar megneztem.
Viberen be se lehet lepni 2 mobileszkozon(vagy tableten) egyszerre.
1 gep + 1 telefon lehet.
1 telefon + 1 tablet nem.
Engem ki is dob ,ha a masik eszkozon belepek.
Teged nemertem miert nem dob ki.
Mert amikor feltelepitettem tabletre a vibert es regisztralni kellett a szamot akkor volt egy olyan opcio, hogy meglevo fiok tarsitasa, vagy micsoda. Most n3m tudom pontosan mi volt de 2 opcio kozul lehetett valasztani es ezt a meglevo parositast valasztottam.
Azota megtalaltam mi a gond: a tableten be kellett pipalni, hogy ne csak wifi kapcsolatkor frissitse az adatokat a viber hanem mobilnet eseten is. Azota megjelenik minden adat.
Sztem torold le a tabon a vibert es tedd fel ujra es valaszd a parositas opciot, ugy mukodni fog neked is. Kerni fogja azt a fekete negyzet alaku kodot, h parositsd a mobillal, es utana menni fog egyszerre a ket eszkozon. Az a qr kod vagy mi a fene.
Jolvan,akkor az uj verzioban mar igy van.
Koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!