Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik olyan olcsó készülék,...

Létezik olyan olcsó készülék, amivel lehet látni a mozgást betonfalon át?

Figyelt kérdés
Vagy hallani..
2018. márc. 4. 19:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanàcsokat.

Voltam èn már mindenhol a panaszommal. A legnagyobb gond, hogy nincs tanú. Idős èdesapàmmal lakom együtt, a lakàs a miènk. Az alattunk lakó huszonèves fèrfi roma ès valószínűleg drogos. Mindig bújkàl, 4èv alatt 2szer làttam. A többi csalàdtag (felesèg, anyós...) fehèr. Ha bàrmit teszek nappal (mosok, főzök, fürdök, tèvèzek..), egèsz èjjel èbresztgetnek. Volt, hogy sokàig fent maradtam mozdulatlanul az àgyban, figyeltem, mit tesznek, ha azt hiszik, alszom màr. Jó nagyot csaptak a falra többször is. Volt, hogy ordìtottam màr.. Jàrtam nàluk, a közös kèpviselőnek is szóltam, de mindent tagadnak. Felvètellel hiàba próbàlkoztam, egyszerűen nem veszi fel azt a frekvenciàt se a mobilom, se a tabletem. A felesèg is jàtszadozik, koppintgat a fejem mellè. Mintha egy ràdió antennàjàval koppintgatna az ablakon. Ha semmit sem csinàlok, tehàt meg sem mozdulok egèsz nap, akkor hagynak aludni. Amúgy nem. Normàlisan èlek, nem zajongok, de nyilvàn, ha megeresztem a vizet, az is hanggal jàr. Èdesapàm öreg màr a költözèshez. Èn pedig fèl èvig biztos, hogy nem tudok költözni. Tiszta vèresek, karikàsak, beesettek a szemeim, mintha nagyon beteg lennèk. 😦

Nem tudok semmit bizonyìtani. 😦 Hab a torta tetejèn, hogy mèg kutyàjuk is van..

2018. márc. 8. 17:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Panelben lakunk amúgy. Ès nincs arra pènzünk, hogy hangszigeteljük a lakàst. Rèsztulajdonos vagyok, a szomszèdok is tulajdonosok, nem albèrlők. Alattuk is lakik egy pàr, de èjjel mindig dolgoznak.
2018. márc. 8. 18:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Most olvastam utàna, hogy jól gondolom-e, mi törtènt velem. Jól. Az èjjel erős ègett szagot èreztem, mintha tüzet gyújtottak volna. Többször is. Azèrt aludtam èberen egèsz èjjel, mert beàlltam a füsttől! Iszonyú volt! Àlmos voltam, mègsem aludtam! Most kitàrtam a beèpìtett erkèly ablakàt, hogy ilyen többè ne törtènhessen meg, ki tudjon menni a füst. Csukott ablaknàl beszökik sajnos a füst. Inkàbb fàzom..

Borzasztóan elegem van ès sajnos màr a szìvem is jelzi, hogy kevès az alvàs.

2018. márc. 8. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem értem. Édesapád és a szomszédok is tudnák tanusítani, hogy mik történnek. Az éjjeli ébresztések is zajjal járnak (éjszakai csendben a csendesnek tűnő hangokat is jól lehet hallani). Nemigen hiszem, hogy hónapok, talán évek alatt senki sem vesz észre semmit, csak te egyedül.

A füst is biztos, hogy nem csak hozzád megy be. Beszélj a többi lakóval, kérdezd ki őket, miket tapasztaltak. Te is mond el nekik, hogy mit csinálnak. közösen kell jelentenek a hivatalos szerveknél.

Azt írtad ma reggel, hogy a wc-re is utánad megy...... Ezt elmagyaráznád, hogyan tudja megtenni, amikor a mostani elmondásod szerint külön emeleten, társasházban laktok, és külön lakásban? Idézlek:

"Alàmcsapnak, ha bemegyek egy-egy helyisègbe, ìgy a wc-ben is. Mindenhova követ a lakàsban. "

Akkor most egy lakásban laktok, vagy nem?

Idézlek megint:

"Az alattunk lakó huszonèves fèrfi roma ès valószínűleg drogos. Mindig bújkàl, 4èv alatt 2szer làttam. A többi csalàdtag (felesèg, anyós...) fehèr. Ha bàrmit teszek nappal (mosok, főzök, fürdök, tèvèzek..), egèsz èjjel èbresztgetnek. Volt, hogy sokàig fent maradtam mozdulatlanul az àgyban, figyeltem, mit tesznek, ha azt hiszik, alszom màr. Jó nagyot csaptak a falra többször is"

A padló nem fal...... Ha alattatok lakik, akkor nem a falat üti, hanem a padlódat, vagyis az ő mennyezetét.....

Amennyiben jó nagyot csapnak a "falra" azt egy asztalra helyezett diktafon is felveszi az éjszakai csendben.

Amennyiben ténylegesen történnek veled ilyen dolgok, menj el a rendörségre, akár többször is. Ha füstöt érzel, hívd át az egyik szomszédot, tanúnak....

Nekem az utolsó írásaidból az jön le, hogy a történet kitaláció. A mostani válaszadásnál már elfelejtetted, hogy reggel mit írtál le ( és tovább akartad szőni a történéseket ).

A "problémádra" adtunk megoldásokat, amennyiben a jövőben ilyen helyzetbe kerülnél, ezek használhatóak lesznek.

Megkérlek, hogy innentől kezdve a hivatalos hatóságoknak "Jelents", ne ide.

2018. márc. 8. 22:08
 15/16 A kérdező kommentje:

Rendben.

Semmi sem kitalàció.

Panelben a fal, vagy mennyezet kb ugyanúgy hallatszik.

Alattunk lakik, dehogy vagyunk egy lakàsban.

Èjjel hìvjak szomszèdot? Tudom, hogy fura, de a mellettünk lakó is èjjel dolgozik. Mellettük pedig egy fèlős, öreg nèni.

Ha tegnap sem aludtam, nappal dolgoztam, akkor most hogy lehetek fent?

Nem ìrok többet.

Egyetlen dolgot csak: igazat àllìtok ès nagyon egyedül vagyok a problèmàmmal.

2018. márc. 9. 02:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire elszórakoznak,,akkor előfordulhatna velük akár az is,hogy egy éjszakai surranó manó kicsit bepillanatragasztózza a zárat az ajtajukon..

Vagy még olyan is előfordulhat ilyenkor,hogy este a szobaablakuknak véletlenül nekirepül egy éjszakai Angry-kavics kissé erősebben a kelleténél,,és nagyot koppan az ablakon majd elhallgat..

Ilyenkor benne van a pakliban hogy üveget kell majd cserélni,,de ha már vagy 10-edjére kell nekik üveget cserélni,,plusz még zárat is,, akkor lehet,hogy ő fog hamarabb elköltözni mint te...

2018. márc. 9. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!