Ugye nem csinálhatnak olyat lap-top szervizben, hogy valamilyen alkatrészt kiszednek a gépből? Vagy valamilyen vírust szedett ott össze?
Most volt a lap topom szervizben, csak külső javítást végeztek rajta, a hátlapot cserélték, mert el volt törve, de most akad az internet, mintha valahogy sokkal lassabb lenne a gép...
Azért kérdezem, mert voltak ott bontott alkatrészek is...
Előre is köszönöm!
#10 - jogos ,viszont aki ert hozza annyira hogy batran szetszedi az altalaban nem viszi szervzibe :D
Nekem 10 eve van szamitogepem (9 eves korom ota) es mindig itthon ,egyedul szerelgettem ha valmi volt vele.
A szervizek sokszor egy ujratelepitesert elkernek 5000et ,ami eleg komoly oraberre jon ki ,tekintve hogy fel ora az egesz folyamat.
Köszönöm a vàlaszokat!
Akkor a merevlemezzel csinàlhattak valamit? Jaj... pedig pont gondoltam rà, hogy megkérdezem itt vagy valahol fórumom, mielőtt elviszem, hogy a gépen lévő adatokkal, fotókkal, stb
- vel nem élhetnek- e vissza, de ez màs persze, csak akkor lehet, hogy felhìvtàk volna rà a figyelmemet, hogy a merevlemezt vegyem ki, de màr késő...:( Iszonyatosan bosszantó ez az egész, mert éppen csak egy pàr hónapja fizettük ki a lap topot,mert hitelre vettük...
Eddig annyit tudtam intézni, hogy felhìvtam az internet szolgàltatónkat, nem volt- e valamilyen szerelés/variàlàs, nem ezért akad-e a net, csinàltak egy frissítèst és utàna úgy tűnt jó is lesz, mert elég gyors lett a net, de most megint csinâlja néha.. Annyit lehetne még, hogy a vírusirtàst végig futtatni vagy nem tudom, mert ki szokott kapcsolni, amikor a gépet kikapcsolom és mindig nekem kell visszakapcsolnom. Lehet, hogy be fogjuk vizsgàltatni, hogy hiànyzik-e belőle valami, addig nem akarom őket meggyanúsìtani, de baromi furcsa, hogy ezt az egészet most kezdte el csinàlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!