Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A készüléknek van IP címe,...

A készüléknek van IP címe, vagy az internet szolgaltatónak? Helyhez kötve?

Figyelt kérdés
Tehat ha valakit be akarok azonosítani IP cím alapján,akkor a keszüléket jelzi,vagy a helyet ahol ír?!
2018. febr. 8. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.
2018. febr. 8. 20:47
 2/10 A kérdező kommentje:
De komolyan!
2018. febr. 8. 21:16
 3/10 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:

A készüléknek. Trészeld vissza pl a network-tools -al. De pontosan ugysem tudod meg.

[link]

2018. febr. 8. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:

"ha valakit be akarok azonosítani IP cím alapján"

Ha arra gondolsz, hogy jól megfejted azt, hogy az xx cím Pistikéhez tartozik, azt máris elfelejtheted, senkit nem fogsz beazonosítani IP cím alapján, mert ehhez a legkevesebb az kell, hogy a szolgáltató rendszerében szabadon turkálhass.

2018. febr. 8. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Az IP címet a szolgáltató osztja ki a készülék javára, de a különböző IP-lokációs szolgáltatások - mint például:

[link]

csak hozzávetőleges - maximum város-pontos - azonosítást tesznek lehetővé.

Ennél pontosabb adatot - hogy kinek osztották ki az adott időpontban az adott IP-címet - csak a szolgáltató tud adni, de azt magánszemély részére nem adhat ki, csak a hatóságoknak.

2018. febr. 8. 23:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Nagyon hüle vagyok ilyenekhez 😔

Szóval az alapsztori az,hogy a barátnőm felelőtlenül irogatott az exe új csajának.

És most megfenyegették (persze még nem tudják,hogy ő van mögötte)tehát megfenyegették "aki irogat",hogy ez alapján majd kiderítik "zaklassa"őket.Ő azt mondja nem tudják,mert pl Kecskeméten a mekiből írt,és így bárki lehet.De én óvatosságra intettem,többek közt azért,mert nem szép dolog,másrészt meg azért,mert azt írták van ismerősük aki hozzáfér ezekhez az adatokhoz.Viszont nem voltam biztos abban,hogy ez a szám hozzá tartozik,vagy akár írhat internet kávézóból is!Tehát azt mondjátok,ha valóban van ismerősük,akkor vissza tudják nézni egy adott üzenet honnan jön!

2018. febr. 9. 06:16
 7/10 anonim ***** válasza:

"Tehát azt mondjátok,ha valóban van ismerősük,akkor vissza tudják nézni egy adott üzenet honnan jön!"

Legálisan semmiképpen.

Csak kamu az egész előadás.

2018. febr. 9. 06:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak tudom miert kérdezem!Miért másért kérdeznem az Istenszerelmére????!
2018. febr. 9. 06:54
 9/10 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:
Ha még sokat részletezed itt a sztorit az exxel meg barinővel és ők is elolvassák tiszta véletlenül akkor már IP cím se kell a beazonosításra :-)))
2018. febr. 9. 07:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Uh.ez igaz.Törölni nem tudok visszafelé innen igaz?!
2018. febr. 9. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!