Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-cigi, milyet vegyek?

Bobi69 kérdése:

E-cigi, milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Ebayen gondoltam, hogy rendelek, de a "slukk" fontos. Az a cigitől függya Olyat szeretnék ami nem 1 honapig birja és add slukkot rendesen :)

Köszönöm a válaszokat :)

2018. febr. 7. 16:42
 1/8 gammaseraph válasza:
Hello, kezdésnek én ajánlom az ego AIO-t. Elfogadható az ára. Szájból tüdőre vagy egyből tüdőre porlasztóval is jól működik. 2ml a tankja amit max 2.2 ml liquiddel tudsz tölteni. Már egy éve használom és kifogástalan, megfelelő nagyságú gőzt is képes produkálni. Árkategóriában kimagasló.
2018. febr. 10. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Erről beszélünk?

[link]

Szájból tüdőre... magyarul a normál cigi?

A gőz az simán a füst?

Slukkot add?

Ez a liquid ez hogy van? Hol lehet rendelni, meg minden cigihez ugyanaz jár, vagy van külön ennek? Juice Liquidel keresel rá? Pl ezt lehet használni kávés jiucal is? Mennyit bír ki egy 2ml? Nem drágább ez mint a sima cigi, nagyon brután juice árak vannak. Ha egy 60 ml-es veszek akkor az meddig fog kitartani? Erős dohányos vagyok :) Közben körbenéztem, jó lenne csokisbanánosat szivni :) Bonyolult ez... És egyedül simán tudom kezelni a töltést?

Bár ahogy én képzelem elég egyszerű, rendelek egy cigit, hozzá lötyöt, és kész is vagyunk? Mennyire töltés igényes, 1 napot kibir? Köszönöm a válaszod :)

2018. febr. 11. 03:28
 3/8 A kérdező kommentje:

a "Strength" az mit jelent?

hogy milyen erős a slukk?

nikotinal nővekszik a slukk?

2018. febr. 11. 04:00
 4/8 gammaseraph válasza:

Azaz amit linkeltél.

Igen a szájból tüdőre mint a rendes cigi. A gőz az gőz nem pedig füst, nem tartalmaz káros anyagot.

Ha erős dohányos vagy akkor 2ml-t naponta simán el fogsz szívni. Ha liquid vásárláson gondolkodsz akkor ne "készen" vedd hanem keverd be magadnak vagy pedig olyan embertől vegyél aki keveri mert sokkal olcsóbb főleg ha nagy mennyiségben veszed. 10ml Bolti árban 1000 forint körül van amíg ha olyat veszel amit más kevert ki akkor a 10ml 500ft. A bolti és a kevert liquid közt nincs sok különbség.

2018. febr. 11. 10:18
 5/8 gammaseraph válasza:
Minden ecigihez ugyan olyan liquid jó. Ha ilyet veszel amit linkeltél ebben porlasztót kell csak cserélni kb 2 hetente vagy havonta ez attól függ hogy mennyit szívod. Akkor tudod hogy rossza porlasztó és cserélni kell mikor már égett ízt érzel.
2018. febr. 11. 10:21
 6/8 gammaseraph válasza:

Különböző nikotin "erősségű" liquidek vannak. Van 3 as "erősségű" nikotinos liquid amit ha erős dohányos vagy nem igazán fogsz észre venni hogy van benne niko.

Az erősségek így növekednek: 3 6 12 18

2018. febr. 11. 10:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ :)

Ha primus kék dohányt szivok elég sokat, akkor a 6ost vagy a 12-est ajánlod? A nikotin mennyisége arányos a slukk "minőségével"?

És ha jól gondolom úgye ez a porrlasztó, amiből 0.60hm-eset vegyek?

New Joyetech Ego AIO Coils SS316 0.5/0.6/1.0/Clapton 1.5ohm Coil Charger Cubis

[link]

2018. febr. 12. 04:35
 8/8 A kérdező kommentje:
és izé... liquidet tényleg ne rendeljek ebayről, szó szerint megbüntethetnek érte?
2018. febr. 12. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!