Szeretnek egy laptopot milyet vegyek?
Kineztem egy macbook air laptopot 280 ezer ft
Es egy asust 160 ezerert
Melyik eri meg jobban? Esetleg ajanlanatok jo laptopokat?
A macbookhoz huz nagyon a szivem viszont draga
Mivel nem írtad le az Asus gép pontos modeljének számát, nem tudom összehasonlítani őket, de tegyük fel, hogy hasonlóan erősek.
Az asus sokkal vastagabb, valószínűleg műanyagborítású, sokkal kisebb üzemidejű, sokkal nehezebb, ssd helyett hdd memóriás és kevésbé érték álló.
Éppen ezért a Macbook Air egyátalán nem drága gép. Hasonló tulajdonságokkal bíró widows gépek is ugyan annyiba kerülnek.
Ha egy Asus és Macbook között gondolkozol akkor legalább a Zenbookokkal hasonlítsd össze amik hasonló árban vannak. Szerintem az Air még azoknál is jobb, de abban a kategóriában már tényleg csak szeméyles preferencia.
Ha van az apple-re pénzed én azt venném.
Én is vennék egy apple notebook-ot csak sajna 300-tól kezdődnek.
22 ezer forintos (sic!) notebookkal dolgozom, problémamentesen, most is arról írok.
Bírom az emberek problémáit... :)
Ha szeretnéd szórni a pénzt, akkor az alma, de ippont se felejts el venni hozzá, meg órát se.
Kedves #2-es, ugyanolyan felszereltséggel az apple gépek jóval drágábbak.
Információk nélkül nem lehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!