Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a sólámpával?

Mi lehet a sólámpával?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor hazaértem, látom, hogy a sólámpa alatt víz áll,meg fogom a sólámpát és az is vizes volt. Mondom az otthoniaknak ki vizezte be? de senki nem volt. Aztán meg töröltem, ráraktam egy papírra, majd megint vizes volt meg a papír is. A terítő még most sem száraz. Aztán nagyon megtöröltem és bekapcsoltam akkor jó volt, estére kikapcsoltam, reggelre olyan lett megint kicsit.

Azt mondják biztos a melegtől, dehát tavaly nyáron 40foknál nem volt semmi akkor most mi ez?

Lehet szellemek?:D

Csak nagyon érdekel mert eddig nem volt ilyen. Mert ha mondjuk elvonja a nedvességet a levegőből esetleg, akkor nem lenne elektronikus eszköz.

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 7. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, h ha nagy a páratartalom, akkor izzad a sólámpa.
2010. jún. 7. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
ha bekapcsolod, akkor kevésbé fog izzadni...ahogy az első írta, túl nagy a páratartalom
2010. jún. 7. 11:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen bekapcsoltam és megszáradt, azóta nem csinálja. Csak fura volt mert sosem csinált még ilyet. Tényleg mintha izzadt volna :)

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 9. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!