Tavaly szereltek nálam, egy szerelő ajánlatai között a Mideát is írja, általánosságba, én végül is Gree-t rakattam be (3,5KW), de Mideát is javasol.
Az akkori ajánlata:
Az olcsóbb árkategóriában javaslom az MDV-t.
Midea utángyártott, 135.000,-Ft; 5 év garancia.
Nord Sonora wifi-s 140.000.-Ft 5 év garancia (Gree utángyártott )
C&H szinten wifi-s; Gree utángyártott 140.000,-Ft 5 év garancia.
Gree Comfort + ,nagyon jó fűtés 5 év garancia 165.000,-Ft.
Daikin Ftx35 KM 3 év garancia, nagyon csendes 168.000,-Ft.
Kb ezeket szoktam ajánlani, nem szokott velük gond lenni.
Plusz szerelés 45e.
Több szerelőt érdemes felhívni,ajánlattétel, és ami a fontos a későbbi alkatrészellátás, szerviz, - ne nagyon kelljen, ezek pl. ismertebb nevek.
(Az én szerelőm jó volt, de koszos munkát végeztek, ezzel baszta el, hogy ajánljam:-).)
Lemaradt, ezek 3,5KW-os klíma árak voltak akkor.
A fatüzelést én is meghagynám plusznak, hangulat, kevesebb áram fogy, és ha netán nincs áram, biztonságot jelent.
Üdv.
Nálam egy profi fűtős csapat szerelt ezt úgy értem hogy klímások de konkrétan fűtésre specializálódtak. Inverteres hűtő/fűtő klímákat is forgalmaznak, kimondottan olyat is ami fűtésre van optimalizálva, sok márkát foglalkoznak, és ár/érték arányban ők legjobbak legalábbis neten nem találtam jobbat. Ha tényleg nagy rutinnal akarsz korrekt és olcsó szerelőt, akkor keress meg privátban és megadom az elérhetőségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!