Elfelejtettem a WI-FI jelszavamat hol nézhetem meg?
Figyelt kérdés
Be vagyok jelentkezve gépen és telón de elfelejtettem a jelszavam és így nem tudom másoknak megadni. Le tudjátok írni hol találhatom meg a jelszavam a bejelentkezett ezközön? Előlre is köszi a válasxokat.2018. febr. 4. 21:02
2/4 anonim válasza:
Router admin felületén tudod megnézni.
3/4 anonim válasza:
Manapság a modemedre is rá szokják ragasztani ott nézd meg
4/4 anonim válasza:
1) Belépsz router admin felületére. Itt akár meg is változtathatod. Alapból a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címen érheted ezt el.
2) Windows-on:
A jobb alsó wifi ikonra jobb klikk -> "Hálózati és megosztási központ megnyitása"
Itt kiválasztod az "adapterbeállítások módosítása" menüpontot.
Rákattintasz a kapcsolat nevére kétszer, majd "Vezeték nélküli tulajdonságok"
A megjelenő ablakban a "Biztonság" fülre kattintasz és bepipálod a "Karakterek megjelenítése" négyzetet
Gyorsabb módszer:
Nyitsz egy parancssort (Win+R -> cmd), és beírod ezt:
netsh wlan show profile name=[hálózatod neve] key=clear
A "Key Content" sorban fogod látni a jelszavadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!