Elfelejtettem az email jelszavamat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Facebookra regisztráltam egy windowslive.com-os emailcímmel de nem tudom a jelszót, a tartalék e-mail cím meg megszűnt. Lenne még az a kérdéssor, hogy kiknek küldtem e-mailt stb de senkinek nem küldtem csak azért csináltam hogy legyen mivel regizgetni.
Ráadásul évekkel ezelőtt és nem is használtam szóval már nem is emlékszem mik voltak rajta
2016. márc. 28. 14:47
1/8 anonim válasza:
Csinálj új face profilt, és új email címet, én a gmail-t ajánlom:)
2/8 A kérdező kommentje:
hát, az a baj hogy lementettem valami nagyon fontosat a facebookrol és arra az e-mail címre küldte másra nem is engedi. ezért belépni szeretnék
2016. márc. 28. 14:56
3/8 anonim válasza:
Készíts el egy új email címet és ezzel tudsz újra regizni face-re.
4/8 A kérdező kommentje:
de én nem regizni akarok megvan a jó facebookom csak leszedtem az adataimat másolatban mert fontos dolog van benne és mint mondtam a windowsliveos e-mail címemre tette amibe nem tudok belépni
2016. márc. 28. 15:01
5/8 anonim válasza:
Ha nem tudod a jelszót és nincs emlékeztető címed se, akkor vagy szimplán hülye vagy, vagy pedig más fiókját akarod megnyitni, ami nem szép dolog. Mindkét esetben téma lezárva, így jártál.
6/8 A kérdező kommentje:
haha :) kösz a választ. amúgy azokat az e-mail címeket még az msn miatt csináltam aztán a facebookhoz amikor bejött azóta hozzá se nyúltam, ez évekkel ezelőtt volt. Volt időm elfelejteni bocs. szerintem te is szoktál elfelejteni dolgokat
2016. márc. 28. 15:48
7/8 anonim válasza:
Módosítsd facen a mailt és küldesd ki a backupot oda.
8/8 anonim válasza:
"Volt időm elfelejteni bocs. szerintem te is szoktál elfelejteni dolgokat"
Igen, én is felejtek, pont ezért a jelszavaimat egy erre alkalmas, pc-n, telefonon egyaránt kezelhető adatbázisban tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!