Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A problémám, hogy csináltam...

A problémám, hogy csináltam az ioffer.com-on egy számlát, de nem tudok belépni. Ha ráklikkelek arra, hogy elfelejtettem a jelszavamat, elküldi újra, majd ha megpróbálok azzal belépni, amit küldött a rendszer továbbra sem megy. Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Állandóan van vmi gond az oldalukkal. Én írtam nekik levelet, mert ugyanez a problémám volt. És mondták, hogy néhány országból nincs engedélyezve a regisztráció, vagyis hogy utána nem tudsz belépni. Na mindegy végül engem külön aktiváltak és most már jó.
2009. szept. 13. 18:52
 2/6 anonim válasza:
ugyan ez a problémám...tegnap regiztem és sehogy sem akar belépni...neked azóta megoldódott?
2010. febr. 1. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Utóbb kiderült, hogy valószínűleg nem is rendes aukciós oldalról van szó, csak mail címeket gyűjt. Nem tudom, hogy ez mennyire helytálló, én külföldi oldalakon olvastam ezt.
2010. febr. 2. 15:28
 4/6 anonim válasza:
Nagy nehezen sikerült belépnem, arra jöttem rá hogy nem is jól akartam belépni sztem. Már csak az érdekelne, hogy mennyi a postaköltség kb?
2010. febr. 17. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült belépned???
2010. febr. 18. 17:00
 6/6 anonim válasza:
Bocsánat, ez nem válasz lesz, hanem egy kérdés, amit előttem már fel is tettek. Hogyan tudtatok belépni? Én pl. írtam nekik levelet, nem is egyszer..Bocsánatot is kértek, stb..de engem külön nem aktiváltak. Szóval akiknek sikerült, mégis hogyan?..
2010. márc. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!