Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol szerezzek barátnőt?

Hol szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van, ha ezen az éven sem lesz senkim lehet, hogy kinyírom magam. 27 vagyok, és még alig volt kapcsolatom, már nagyon régóta nincs senkim.

Egyébként az önbizalmammal nincs gond, külsőre sem vagyok talán nagyon gáz, nem értem mi lehet a baj! Másoknak mindig akad. Mondjuk nem járok sehova, de nincs is kivel. Én a discokba egydül nem megyek, meg am sem eseteim azok a lányok, valami kulturáltabb helyre elmennék, ha lenne kivel. Az interneten próbáltam már, de ott meg lehetetlen.

Akkor mégis hol lehetne ismerkedni? Egyébként nincs is a körömben olyan lány, aki tetszik, akihez odamennék. Egyébként is ciki már, hogy nincs mert sokan kérdik, néha otthon is, és nem tudok rá választ adni, hogy miért nincs.

2018. jan. 28. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 9

Olvasd már végig az eszmecserét, hogy kiről szól s fogd is fel...

Ilyen megnyilvánulással keress egy kaktuszt inkább nő helyett;)

2018. jan. 28. 22:39
 12/12 anonim válasza:
Kérdező!így már értem miért nincs barátnőd!ha ilyen szimpatikus marad a viselkedésed akkor nem is lesz!ja és amúgy én írtam,hogy csicska mivel itt síránkozol,hogy nincs barátnőd,ahelyett,hogy magadba néznél mi lehet a baj.mi azt honnan tudnánk megmondani,hogy hol találhatsz magadnak barátnőt?(jah és a szövegétésed 0)
2018. jan. 29. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!