Hol szerezzek barátnőt?
Már nagyon elegem van, ha ezen az éven sem lesz senkim lehet, hogy kinyírom magam. 27 vagyok, és még alig volt kapcsolatom, már nagyon régóta nincs senkim.
Egyébként az önbizalmammal nincs gond, külsőre sem vagyok talán nagyon gáz, nem értem mi lehet a baj! Másoknak mindig akad. Mondjuk nem járok sehova, de nincs is kivel. Én a discokba egydül nem megyek, meg am sem eseteim azok a lányok, valami kulturáltabb helyre elmennék, ha lenne kivel. Az interneten próbáltam már, de ott meg lehetetlen.
Akkor mégis hol lehetne ismerkedni? Egyébként nincs is a körömben olyan lány, aki tetszik, akihez odamennék. Egyébként is ciki már, hogy nincs mert sokan kérdik, néha otthon is, és nem tudok rá választ adni, hogy miért nincs.
Vegyél fel egy "Barátnőt keresek" pólót s járj abban!
Talán keress ott, ahol eddig nem kerested...ez ilyen egyszerű, mint közértben a wc papír ami, miért lenne a hűtött áruknál...
# 5
Nem a kérdező csicska, hanem aki itt ezt a szót hangoztatja...érted;)
Mi abban az oltás, ha azt javaslom, hogy ne ott keresse, ahol nem talált...nézzen másfelé, ahol eddig nem keresett...lehet templomban, egy misén találja meg az oldalbordáját...neked sem ártana nem csak kinézni bucidból, hanem érteni is a sorok mondandóját....csics napot:D
Igen igaz.most olvastam újra végig.csak az elejét olvastam először ahol a pólót írtad.meg a választ amit a kérdező írt,és csak a felháborodását olvastam erre fel írtam.de most így visszaolvasva akkor meg mit háborgott a kérdező?😂
tényleg semmi rossz nem volt benne
Még jó, hogy nem apró betűvel írtam a második sort, mert azt senki sem olvassa , de szerződéseknél sem, pedig ott a lényeg ám;)
Mindegy, keressen más helyeken, más módszerrel talán még, ez a lényeg:)
" A kérdező kommentje:
ANYÁTOK A CSICSKA!!! ADJATOK MEG A CÍMETEKET, LEMEGYEK KOCSIVAL OSZT A FEJETEKET LEVESZEM!!!!"
Szerintem ezért nincs barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!