Van egy gigabyte asztali pc-m de nem forog/nem működik a cpu ventillátora miért nem működik?
Figyelt kérdés
Így csak a rendszer dugajra tudom tenni, csak az a baj hogy rohadt hangosan szól mivel magas fordulat számon forog. Hogyan tudom újra használni a cpu alap csatlakozóját?2018. jan. 24. 21:55
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg zárlatos a Proci ventilátor csatlakozója.
Amúgy ha bemész a BIOS-ba akkor a "ház" venti fordulatszámát csökkenteni tudod.
De egy kérdésem lenne.
Milyen procid és alaplapod van?
2/6 anonim válasza:
Ki kéne próbálni, hogy más venti megy-e arról a csatiról.
A biosbanvegyükleafordulatszámot elég kevés gépnél lehetőség.
3/6 A kérdező kommentje:
Gépem neve:GA-945GCMX-S2,a venti az jo szerintem, és nem nagyon tudom szabályozni ventit mert a sys_fan-ba van csatlakoztatva
2018. jan. 25. 08:09
4/6 anonim válasza:
Ahhaa így már értem.
Ez a modell még 775-ös tokozású.
Ebben sajnos a sys. (rendszer) hűtési lehetőséget nem lehet szabályozni :(
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,igen és ezért hangos,ezért jó lenne ha az eredeti cpu_fan connektor újra működne vagy valami ötlet amivel tudom szbályozni
2018. jan. 25. 18:59
6/6 anonim válasza:
Sajnos csak kemény pénzekért tudod szabályozni őket.
Szerintem értelmesebb ha veszel egy alaplapot akár Hardveraprón vagy valami Facebook csoportba.
De itt van a szabályzó ha meg akarod tartani a lapot : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!