Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A külső akkumulátorok amikkel...

A külső akkumulátorok amikkel az okostelefont, tabletet, laptopot fel lehet tölteni megérik a pénzüket? Abból ha olcsót veszek, lesz valami problémám belőle?

Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha túl olcsót veszel akkor az alábbi problémákba futhatsz bele:

lassan tölt

lassan töltődik

hamar lemerül

hamar elhasználódik

ezek tetszőleges kombinációja

Én pl magamnak olyat vettem amiben nincs akkucella, és vettem bele panasonic akkumulátort, így biztos hogy jó minőségű lesz.

Ha készen akarsz venni, akkor tudom ajánlani a Xiaomi külső akkujait.

Megérik? Te tudod. Mindenképp hasznosak tudnak lenni. Nekem megérte.

2018. jan. 23. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Kismillió ilyen, és hasonló kérdés volt már feltéve/megválaszolva ezen az oldalon IS.

Vannak bizonyított márkák/modellek(Xiaomi, YooBao, Anker). Nekem volt már tapasztalatom minőségivel(de mégsem drága), és hulladék kategóriával is.

Jelenleg egy Xiaomi Mi 2 10000mAh power bankot használok ~4hónapja, ez támogatja az in-out gyors töltést, ami nálam hatalmas előny.

2018. jan. 23. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

10-15$-ért megvásárolhatod, és garantáltan jó minőségű.

2018. jan. 23. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon "egyszerű":

A Li-ion cellák esetén a kapacitás 100-260 Wh/kg körül alakul. Csak a cellára számolva, 3.6V-on

200-as értékkel számolva #3 linkjén a 10.000-res kapacitásra 0.18 kg jön ki, vagyis a feltüntetett 0,215-ös összsúly akár teljesen jó is lehet.

Még egy háttérinfó: az elterjedt 18650-es cellából nemnagyon van 2800-asnál nagyobb

2018. jan. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!