Budapesten hova tudom elvinni a sérült SD-kártyát, hogy lementsék róla az adatokat?
Lehetőleg megfizethető áron, 10e Ft alatt.
Helyben megcsinálják, vagy ott kell hagyni?
Van ez az emlékmentő nevű hely, de kizártnak tartom, hogy meg lehetne várni, az sem túl valószínű. Az árát tekintve meg 5000-25000 forint közé írják az SD kártya mentést.
van egy csomó féle adatmentő program. komolyabb SanDisk kártyákhoz ajándékba adnak licencet a RescuePro programhoz, én főleg ezt szoktam használni, ha kell.
nem biztos, hogy mindent vissza lehet hozni a kártyáról, attól is függ, hogy mennyire sérült a kártya és milyen természetű a sérülés. az adatmentő cégek sem biztos, hogy ennél sokkal többet tudnak kezdeni egy memóriakártyával, mivel a kártya egy zárt, kompakt rendszer, nem nagyon tudnak más módon hozzáférni, mint ahogyan te tudnál otthon a kártyaolvasón keresztül. legfeljebb más programokkal próbálkozhatnak.
mechanikus merevlemezeknél előfordulnak olyan fizikai/elektronikai meghibásodások, amiket meg tudnak oldani a meghajtó megbontásával, közvetlen, más hozzáféréssel az adattárolóhoz, vezérlő, vagy olvasófej cserével, stb. a flash memóriáknál nem annyira van ilyen lehetőségük (úgy tudom - tévredhetek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!