Hol találok tekercselőt Budapesten?
Voltam két helyen is: sajnos nem csinálják meg a fúrógépem tekercseit (álló- és forgórész is rossz volt), mindkét helyen azt mondták, hogy pár éve nem nagyon foglalkoznak már kéziszerszámok tekercselésével, leginkább azért, mert olyan olcsón lehet újakat venni, hogy nem éri meg a tekercselésükkel való munka. Ezen kívül sokhoz speciális, egyedi szerszám is kell. (Mondjuk egy szétszedett fúrót azért láttam az egyik helyen.)
Inkább nagyobb motorokkal foglalkoznak, nekem úgy tűnt elég sok munkájuk van, tele volt a műhely...
Leírom az elérhetőségeiket, hátha másnak hasznos lesz:
Az egyik, amit az első válaszoló is írt, a Rökk Szilárd utca és a Kis Salétrom utca sarkán van (VIII. kerület). Nyitvatartás: H-Cs: 8-17, P: 8-13.
A másik, amit találtam, az pedig a Dob utca 58. alatt, a VII. kerületben. Nyitvatartás: H-Cs: 8-17, P: 8-14.
Itt is van egy:
Budapest XIII., Tátra utca 8.
Tel.: (36-1) 330 7202, (36-1) 329 2450
Mobil: (+36-20) 37 66 004
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!