Mi lehet a baja a láncfűrésznek?
Figyelt kérdés
(tudom nem ez a kat. De nem volt jobb) Benzin- olaj keverék jó arányú,az alapjáratot belállítottam rajta,találtam egy szűrőt ahol levegőt szívja be azt kimostam benzinnnel.Van még 2 állítható csavar a fordulatszabályzón kívül.Azokon finoman állítottam de nem lett jó,csak jobb amikor elkezdetem volna vágni vele ledadogott és leállt,alapjáraton ment kb 10 percig gond nélkül.Nem értek hozzá sajnos,minden segítség tipp jól jönne.Köszi Lánc feszességét is beállítottam,lánc kenő olaj is van töltve van.Amivel lefékezi a láncot az a nagy kar az is jól áll.De nagyon gyenge.2018. jan. 16. 19:39
2/6 anonim válasza:
a másik a 2 a levegő és benzin keverék állítására szolgál azt a 2 csavart állísd vissza. vagy a levegőt vetted el tőle vagy a benzint próbálgatni kel. hol laksz? ha a közelemben beállítom neked
3/6 A kérdező kommentje:
Veszprém megye,de most találtam egy videót hogy hogy kell bállítani L,H a T meg fordulat.Ha ez nem segít akkor a gyujtádon mit kell átnézni?A gyergyát kicsit vagy azt a közt megkell húzni 1200 csiszpapirral?Köszi az eddigi válaszokat,és a továbbiakat is!
2018. jan. 16. 20:29
4/6 A kérdező kommentje:
A gyertya meg volt repedve most veszek egy másikat,az eredetit magammal viszem.A gyújtás kábel rosszul volt elvezetve és hozzáért a kipufigóhoz de csak kicsit olvadt meg. Ha a gyertyát kiveszem és rárántok akkor van szikra.Kompresszió van.Lehet kifog rajtam,más ötletem sajnos nincs.
2018. jan. 17. 10:17
5/6 anonim válasza:
a gyertya kábelon az a kis megolvadás valójában nem olyan kicsi. én azt mondaná cserés
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,szerelőhöz vittem.
2018. jan. 20. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!