Mi lehet a baja a láncfűrésznek?
Nekem van egy ugyanolyan típusú fűrészem. Nekem is ugyanez volt a problémám vele. Szerintem mégis a porlasztó okozza ezt. Nálam legalábbis az volt az oka. A H és az L betűs csavarokat tekerd be ütközésig, majd 2; 2.5; fordulattal csavard ki. A csavarokat én egy fogóval tekergettem, mert egyébként kéne hozzá spec. szerszám. Amikor ezt megcsináltam én, utána helyreállt. Te, hogy állítottad be a porlasztót?
a gyertya színe milyen?
Nem sok, mert szakszervízbe mondták (Szeged) és nekem be is vállt. Én egy rádiós fogóval állítottam a csavarokat, de levettem a légszűrőt és a gumibakot is. Úgy hozzá lehet férni. A rádiós fogó olyan, mint egy kombinált fogó csak félkör alakúak a befogópofái.
Ilyen nézd meg:
Gondoltam erre is mert egyszer eltört benne egy cső de akkor folyt a benzin. Most elviszi bátyám egy haverjához múltkor jól belőtte, én csesztem el hogy nem oda vittük először, bár a szerelő nem sokat kért, egy 500-ast, de nem sok mindent csinált. Ő is mondott valami csövet, de b*szott megnézni. Vesztett egy "ügyfelet".
Köszönöm a segítséget, majd megírom mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!