GeoBy kérdése:
Mennyi ideig fog működni egy 75whr es power bank?
Figyelt kérdés
Van egy készülék amit leteszteltek egy 75 whr es power bank al és én azt szeretném kérdezni hogy mennyi ideig fogja bírni (25.000 mah). Készülék DC 19v ot fogyaszt és elvileg 65whr .2018. jan. 10. 21:17
1/5 anonim válasza:
Hát még nem láttam olyan powerbank-et ami 19V-ot adna le. Mi a pontos tipusa?
2/5 anonim válasza:
feszültséget nem fogyaszt semmi.
a whr az watt-óra lenne?
powerbank biztos hogy 19V-on üzemel?
3/5 anonim válasza:
Ami 19V az már közel nem power bank.
Elméleti alapon az USB-C tud leadni max annyit.
4/5 anonim válasza:
Itt valami nagyon nem stimmel. Ha már "whr"-ben adnak meg adatot, akkor ott tuti kamu valami. De erre még azt mondjuk, hogy oké, értjük hogy Wh akart lenni. Viszont 75 Wh annyit jelent, hogy 5 Volt 15 Ah a kapacitása. Vagyis nem "25.000 mah". Ezek azok a tipikus, kínai kamu Power Bank-ok, amik még 5000 mAh-s kapacitással sem rendelkeznek.
De ha nem ez lenne a kérdés, hanem az hogy egy 75 Wh-s forrásról mennyi ideig megy el a 65 Wh-t "fogyasztó" készülék, akkor erre az a válasz, hogy minimum 1 óra 9 perc 13 másodperc 846 ezredmásodpercet.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt egy lidles powerbankom, amely 5, 7,5 és 9 voltos kimenettel rendelkezett. Teljesítménye 2200 mAh volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!