Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kindle ebook olvason lehet...

Kindle ebook olvason lehet magyar nyelvet beállítáni?

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet
2017. dec. 30. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Felesleges is. Egy minimális angol tudás elegendő hozzá.
2017. dec. 30. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) esetleg egy másik ebook olvasót tudnátok ajánlani aminek magyar a menüje? egy ismerősömnek lenne aki nem szeretne angol nyelvűt
2017. dec. 31. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ismerős más nyelven sem beszél? Csak mert a Kindle azért ismer egy párat.
2017. dec. 31. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
nem igazán :/ most bocketbook van neki de kezdi felmondani a szolgálatot és szeretne ujjat. én ajánlottam neki a Kindle olvasót mert nekem az van és nagyon szeretem :) csak az angol nyelvtől tart kicsit hátha elnyom vmit.
2017. dec. 31. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem Icarus Illumina van, Androidos, korábbi változat oldalt gombokkal, nem rossz, pl. tud elválasztani is, de pl. egy kicsit nehezebb mint egy Kindle 4-5, és csak pár napig bírja akkor is, ha nem használom, bekapcsolva felejtett wifivel még addig se (nem kapcsolja ki automatikusan). De nem biztos, hogy elcserélném, mert nincs akkora választék, és a drágábbak sem sokkal jobbak, legfeljebb 300+ ppi felbontásúak, ami nekem nem hiányzik, még a 170 sem zavart. Van ilyenből (és hasonlókból) egyébként nagyobb, pl. 8 colos is. Igen, tud magyarul. A többit nem ismerem. Érdemes teszteket nézni/olvasni.
2018. jan. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!