Miért van minden jó csajnak manapság iphone telefonja?
Nos,nem tudom jó csajnak számítok-e, (valakinek biztosan :D)de Iphone 6S-em van.. Nem azért vettem,hogy villogjak vele,egyszerűen csak jobban tetszik az iOS,mint az android. A páromnak jelenleg egy középkategóriás sony telefonja van, előtte samsungja volt. Egyáltalán nem számított, most sem számít,hogy milyen a telefonja.
Az ismeretségi körömben is van pár iphoneos leányka, de ők sem villognak vele, és a párjaiknak androidos telefonjuk van.
Lehet lanyoknak jobban be jon iphone azert mert ott szebb a rozsaszin. Vagyis en ezt vettem eszre. En lany vagyok de nem szeretem ios-t sem a rozsaszin telefonokat, szemely fuggo. ( ha tetszene a rozsaszin talan nekem is iphone-om lenne ). Annyit tudok hogy 2 szemely van aki utolja iphone-ot meg aki szereti :) es ez nagyon eszrevevodik pl nalam az osztalyba ha felhozodik melyik telo a jobb. Talan ios tenyleg jobb hosszu tavra de izles kerdese.
En is eszre vettem hogy a jo csajoknak iphone-on van de sztem azert mert a barati korukbe is mindenkinek az van es hogy ne maradjanak ki. ( Nem mindenki igy gondolkozik de pl az egyik uncsim igen :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!