Ismertek manapság olyan embert akinek nincs mobil telefonja?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 17:19
1/11 anonim válasza:
Igen. Ismerek olyan embert akinek még sosem volt saját mobiltelefonja. Legutóbb 5 perce láttam a fürdőszobai tükörben!
4/11 anonim válasza:
Igen. Egy 30 fős osztályból 2 osztálytársamnak nincs, és 3 gyereknek nem okos.
5/11 A kérdező kommentje:
De jó neked "Első"! Megkérdezhetem a korodat és hogy dolgozol vagy tanulsz? Köszönöm!
2012. dec. 3. 13:40
6/11 A kérdező kommentje:
De jó Neked "Első"! Megkérdezhetem a korodat és hogy dolgozol vagy tanulsz? Köszönöm!
2012. dec. 3. 13:40
7/11 Golan Trevize válasza:
Van két fiam, egyiknek sincs mobil telefonja.
Hacsak egy rossz játék mobil nem számít annak, amin közösen osztozkodnak.
8/11 A kérdező kommentje:
Ja, Bocsánat! Nem írtam oda, hogy mondjuk keresőképes kortól! A lányomnak sem hiszem, hogy lesz előbb! Pedig már most nyaggat vele 8 évesen!
2012. dec. 3. 14:42
9/11 anonim válasza:
"De jó Neked "Első"! Megkérdezhetem a korodat és hogy dolgozol vagy tanulsz? Köszönöm!"
Sok éves vagyok. Karbantartó vagyok.
10/11 Golan Trevize válasza:
Egyébként nekem se lenne saját mobilom.
Az előfizetésem céges, és adnak hozzá készüléket is, csak nekem nem tetszik, ezért vettem sajátot.
Saját külön előfizetésre meg nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!