"hangerőkeverő" programhoz hasonlót tudtok?
Milyen gépre, fűrészgép?
Amúgy tudom, valamelyik nap már kérdezted, szóval a válasz még mindig ugyanaz. Windows alatt az alkalmazásban tudod kiválasztani ha van rá lehetőség. Egyébként csak az alapértelmezett beállítások megadására van lehetőség.
"Ezt most kérdezem meg elsőnek, de ne zavarjon...."
Ne aggódj, nem zavar.
A kérdés kiírása előtt ha olvasnál egy kicsit, akkor már meg is kapnád a választ.
" Tudom hogy van ott lent ilyen lehetőség, de az csak alapértelmezettként lehet használni, nekem meg pont az kéne hogy csak bizonyos programokat lehessen ide-oda rakosgatni, mert ott nem lehet."
Tudom hogy speciális igényeid vannak, de a böngésző hangja csak bizonyos feltételek mellett fog a tévén megszólalni. Többek között a videókártyának is támogatnia kell a dolgot, ami nem minden esetben adott.
Szóval, beállítod alapértelmezettnek hogy a tévére menjen a hang, mert mást nem tudsz tenni hogy a böngészőben megszólaló audió a HDMI-re menjen.
Aztán a maradék alkalmazásaidat beállítgatod hogy máshol szóljanak ha van rá lehetőség.
Esetleg írsz rá egy alkalmazást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!