Melyik power bankot válasszam?
Figyelt kérdés
Köszi, ha segítetek.
Az egyiknek a neve: “ ADATA P20000D Power Bank “
A másik: “ Xiaomi Mi Power Bank “
Mindegyik 20.000mAh
Ha választanod kellene, melyik lenne az, és miért?
Melyik a jobb?
2017. dec. 7. 11:29
1/2 anonim válasza:
Èn az elsőt vàlasztanàm
viszont milyen telefonod van?
Mert nekem samsung ès màr bànom hogy nem samsjng powerbankot vettem hisz befagy tőle a telom mikor töltőm ràadàsul ami volt usb a powerbankhoz azzal teljesen hasznàlhatatlan volt töltès közbe a telom
egy samsung usbvel már jobb de samsung telefonhoz samsung power bank kell ha nem akaro hogy fagyjon
De ha kinai a telod akkor jò barmilyen de samsung meg sony ilyen màrkàsabbaknàl màr nem mind1 mit hasznàlsz
ezek direkt ugy vannak beàllitva samsunghoz is nem jò màs füles csak samsung
2/2 stewie200 válasza:
Csak ez a ket opcio jatszik? Nekem egy platinet 20.000mAh van, sokat utazok es sokszor megmentett mar :D az iPhoneomat kb 7-8x feltolti. (2 csatlakozos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!