Mennyibe kerül egy közúti villany oszlop?
"a biztosító nem hiszem hogy tud fizetni... "
Ha volt kötelező az autódon, egy forintot sem vagy köteles fizetni. Azért van a biztosító, hogy baleset, kár eseten ő fizet.
Igen, van az autón a kötelező biztosítás! De azt mondta a biztositó hogy 2 mozgó járműre vonatkozik ez a biztosítás.
Ezt egy kicsit én sem értem
A törvény átfogó jelleggel azt írja elő, hogy a biztosítás mindazon megalapozott kártérítési igények kielégítésére kiterjed, melyeket a biztosított személlyel szemben, a jármű üzemeltetése során okozott károk miatt támasztanak.
Ne hagyd magad.
A biztosító ilyen nem mond, hiszen abban a pillanatban kizárnák a MABISZ-ból, és a hatóság megszüntetné.
Mindenre kiterjedő kártérítési kötelezettsége van, amit a járművel okoztak. Ha elszáll egy kanyarban egy kamion, és porig rombolja a sarkon álló kacsalábon forgó palotát, akkor azt a 100+ milliót is meg kell térítenie, vagy ha egy vonat elé hajtasz, az autó kigyullad és leég a mozdony, az is milliárd körüli kár, ez benne van a pakliban.
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
Ha netán valakinek lenne mit hozzá szólnia, vagy volt már ilyenben része az segítsen nekem egy kommentben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!