Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy arduinozok 18 évesen?

Figyelt kérdés
Informatika és az elektronika érdekel leginkább és nemrég vette egy arduinot is mindenféle szenzorral meg ilyesmikkel. A kérdésem, hogy szerintetek nem gyerekes ez hogy ezekkel foglalkozom meg így a robotikával?

2017. nov. 30. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen kezdtem elektronikával foglalkozni.

Nagy (siker és kudarc) élmények vármnak Rád!

Lehet, majd nem tudod, hgy lehet valamelyik játékban a 10.

pályára jutni, de nem vesztesz vele sokat.

Én is most piszkálok éppen egy nano-t.

Egy időre félre volt téve, de most akad vele konkrét feladat.

2017. nov. 30. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gyerekes. Okosotthonok, IOT most viragzik fel.

Arduinot egyszer hallottam hogy leszolta programozo, amikor azt hitte hogy csak Scratch-ben lehet programozni (lol).

Van nekem is nehany projektotletem talonban, bar en Raspberry es ESP8266 lapokra epitek.

2017. nov. 30. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Én most kezdtem arduinozni. Most egy önmagát vezérelő robotot akarok csinálni aminek az alapja egy régi kisgyerekkori autó. A programozáshoz értek meg sok mintapélda van. De tudom tényleg vannak kudarcok amikor nem működik vagy hasonló. De akkor megnyugodtam hogy ez nem gyerekes. Később majd egy dront akarok összehozni :D
2017. nov. 30. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy igen sokan hiszik azt, de szerintem a legtöbb ilyen alaplapot lehet programozni is. Vagyis én nem is tudtam hogy lehet scratchben is az arduino alaplapot. Én valahogy a programozás felülethez vagyok szokva ott sokkal jobban testre szabható minden és az az igazi programozás.
2017. nov. 30. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Scratch-es programozásról még nem is hallottam, pedig már vagy 6 év is eltelt azóta, hogy megvettem magamnak az elsőt. Jó dolog az Arduino, kezdetben sok mindenhez elég lesz (aztán majd szépen jönnek be sorba az olyan projektek, amikhez nagyobb számítási sebesség kell).
2017. nov. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!