Eleaf iStick Pico 75W e-cigibe milyen porlasztót lehet venni, hogy a gőz is nagyobb legyen és ne égjen el hamar?
Figyelt kérdés
A gyári 0,3 ohm-os alig bírta 1 hétig, 20w-on szívtam, de igazából úgy sem volt túl nagy a gőz mennyisége...most a 0,5-ös van, egy ismerősöm mondta, hogy ő 8w-on szívja az övét, neki is hasonló készüléke van, de olyan a porlasztó, hogy a vattát tudja benne cserélgetni..nem tudom azt a fajtát hogy hívják, nekem Eleaf mini 3-hoz kellene, hogy kompatibilis legyen...olyat lehetne bele tenni? Meg neki a gőz is elég nagy...nekem 8w-on szinte semmi nem jön belőle.
HELP!
2017. nov. 30. 13:19
1/1 anonim válasza:
0,3-as porlasztóval érdemes legalább 32-36 w között használni, a 0,5-ös porlasztóval kb. 25w körül ad már nagyobb gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!