Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan e-cigi készletet/patront/porlasztót mivel nagyon sok gőzt, ugyanakkor kellemes ízt tudok összehozni?

Figyelt kérdés
Volt már vagy 4 készletem de egy se volt az igazi. Oldalak is érdekelnek ahol lehet nézelődni

2017. nov. 8. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát alapvetőleg nem épp a porlasztó fogja meghatározni. Mert ugye ahhoz kell egy akku ami meghajtja

gyári feszültségen a porlasztót 4.2V-on tudod meghajtani. Ez semmi. Vegyél MOD készüléket, Digitális inverterrel. Nekem 4.5V-az amitől már kellemesnek mondható. A patron ami nekem bevált és nagyon sok gőzt terel az a JustFog 2043 elég régi még kanócos megoldást haszál. De nagyon tömény "füstje" van. Ehhez hasonlót néz. De ey Ego normál akksival ne várj csdákat. Inkább vegyél egy MOD készüléket

2017. nov. 9. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szóval Igazából azért nem jön több füst az e-cigidből, mert az akku kimeneti feszültsége gyenge. az ellenállása a patronoknak pedig változó. Mindenképp olyan akksit vegyél aminél a teljesitmény/feszültség értéket kézzel be tudod állitani. Ilyen pl a Vision Spinner II De vannak jobbak, és nagyobb kapacitásúak. Pl Eleaf Istick és hasonló Ez alá nem nagyon szabad menni.
2017. nov. 9. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg webshopokat tudtok ahol be lehet szerezni ilyeneket?
2017. nov. 11. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
minden ecigi shopban és webshopban be leet szerezni ilyet. Google
2017. nov. 12. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!