Tudnátok ajánlani olyan e-cigi készletet/patront/porlasztót mivel nagyon sok gőzt, ugyanakkor kellemes ízt tudok összehozni?
Figyelt kérdés
Volt már vagy 4 készletem de egy se volt az igazi. Oldalak is érdekelnek ahol lehet nézelődni2017. nov. 8. 22:27
1/4 anonim 

válasza:

Hát alapvetőleg nem épp a porlasztó fogja meghatározni. Mert ugye ahhoz kell egy akku ami meghajtja
gyári feszültségen a porlasztót 4.2V-on tudod meghajtani. Ez semmi. Vegyél MOD készüléket, Digitális inverterrel. Nekem 4.5V-az amitől már kellemesnek mondható. A patron ami nekem bevált és nagyon sok gőzt terel az a JustFog 2043 elég régi még kanócos megoldást haszál. De nagyon tömény "füstje" van. Ehhez hasonlót néz. De ey Ego normál akksival ne várj csdákat. Inkább vegyél egy MOD készüléket
2/4 anonim 

válasza:

Szóval Igazából azért nem jön több füst az e-cigidből, mert az akku kimeneti feszültsége gyenge. az ellenállása a patronoknak pedig változó. Mindenképp olyan akksit vegyél aminél a teljesitmény/feszültség értéket kézzel be tudod állitani. Ilyen pl a Vision Spinner II De vannak jobbak, és nagyobb kapacitásúak. Pl Eleaf Istick és hasonló Ez alá nem nagyon szabad menni.
3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg webshopokat tudtok ahol be lehet szerezni ilyeneket?
2017. nov. 11. 22:38
4/4 anonim 

válasza:

minden ecigi shopban és webshopban be leet szerezni ilyet. Google
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!