Milyen smartwatch-ot érdemes venni karácsonyra 15-25eFt között?
Figyelt kérdés
Árukeresőn olvastam az olcsóbb kategóriákban lévőkről amik kb 5-8 eFt-ig mozogtak, de azokról rengeteg negatív vélemény volt ezért gondolkodom a valamivel drágább kategóriában. Valakinek valami ajánlása vélemény?2017. nov. 26. 17:43
1/5 anonim válasza:
Xiomi MiBand2, nekem is ez van 8-10.000 ft körül mozog itthon az ára én elégedett vagyok vele, szíjat lehet hozzá venni külön is több színben, méretben, anyagból 1500-3000 Ft körül.
Én elégedett vagyok vele egy töltéssel a használattól függően akár, 4-5 hetet is el megy.
Teszt és tudása itt:
2/5 anonim válasza:
Kedves Első, a Xiomi MiBand2 nem smartwatch, hanem smart bracelet. Nem mindegy. Tök másra való az egyik és a másik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az teljesen más dolog amit az első válaszoló írt.
2017. nov. 26. 20:01
4/5 anonim válasza:
No.1 S9
Az egyik legminőségibb okosóra a maga kategóriájában. Van számos hazai cikk is róla. Szinte csak pozitív véleményt lehet olvasni róla.
A közeljövőben én is befogok ruházni egyre.
5/5 A kérdező kommentje:
Valaki másnak tapasztalata?
2017. nov. 27. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!