Segíts kérlek? Nem tudom hogy ezt jól csináltam e. Most kerülhetek bajba.
Figyelt kérdés
A sztori csak annyi, hogy régebben létrehoztunk egy emailt, hogy a közös sztorikat és aranyköpéseket majd ott összeirjuk. De mostanában ilyen erotikus emailek és más egyéb pikánságok vannak a fiókban. És én ma kitöröltem. Ezt megtudja valaki hogy én töröltem ki, persze észreveszik majd ha majd nem tudnak belépni.2010. jún. 1. 11:46
2/4 anonim válasza:
Hát majd te is azt mondod, hogy nem tudsz belépni, és így olyan, mintha valaki feltörte volna a fiókot és az törölte volna ki :)
3/4 A kérdező kommentje:
Oh, köszi, tudom hogy hülyeséget csináltam de késő bánat...
Azért remélem ezt nem tudják lenyomozni.
2010. jún. 1. 12:53
4/4 anonim válasza:
1: semmi törvénybe ütközőt nem csináltál, legfeljebb a többieknek bosszúságot, szóval ha kiderül, maximum letolnak érte.
2: legközelebb olyan szolgáltatónál csináljatok fiókot, ahol van rendes spam szűrés, és az ilyen kéretlen szemetet jelöld spamnak, akkor nem fog zavarni.
3: ha a többiek közül küldözgette valaki, akkor azt meg kellett volna beszélni vele, hogy nem jópofa dolog.
4: az ilyen esetek általában rendszeresen előfordulnak, ha valakitől kikerült a mailcím, szóval emiatt kár volt törölnöd a fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!