Acer aspire es 15 laptopom van, most lesz egy éves, nagyon lassú, leáll, lefagy. Szeretnék újat venni, MacBook Air-re gondoltam. Vélemények MacBook-okról?
Figyelt kérdés
Előny ha könnyű és egyszerűen hordozható, én az acer-em túl nagynak éreztem.
MacBookok mennyire jók? Jó és rossz tapasztalatok?
Az Office csomagot tudom valahogyan helyettesíteni, használok Powerpointot, Wordot, Excelt és Accesst
2017. nov. 20. 23:07
1/3 anonim válasza:
macbookok nagyon jók
ne is gondolkozz rajta, csak vedd meg
használtan jó árak vannak
2/3 anonim válasza:
Van alatta laptop hűtés? Nem tudom mit csinálsz vele de nekem, 11 éves az Acer laptopom és még mindig piszok jó bár ugye most már nem egy villám gép...
3/3 anonim válasza:
Az a laptop nem attól lassult be mert "elavult", vagy mert ennyi lett volna az élettartama. Helyedben kimenteném a gépről a személyes adatokat, és újra tenném a windowsot rajta mindenestől. Az megkell oldja a "lassulást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!