Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Acer aspire es 15 laptopom...

Acer aspire es 15 laptopom van, most lesz egy éves, nagyon lassú, leáll, lefagy. Szeretnék újat venni, MacBook Air-re gondoltam. Vélemények MacBook-okról?

Figyelt kérdés

Előny ha könnyű és egyszerűen hordozható, én az acer-em túl nagynak éreztem.

MacBookok mennyire jók? Jó és rossz tapasztalatok?

Az Office csomagot tudom valahogyan helyettesíteni, használok Powerpointot, Wordot, Excelt és Accesst

2017. nov. 20. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:

macbookok nagyon jók

ne is gondolkozz rajta, csak vedd meg

használtan jó árak vannak

2017. nov. 20. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Van alatta laptop hűtés? Nem tudom mit csinálsz vele de nekem, 11 éves az Acer laptopom és még mindig piszok jó bár ugye most már nem egy villám gép...
2017. nov. 20. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a laptop nem attól lassult be mert "elavult", vagy mert ennyi lett volna az élettartama. Helyedben kimenteném a gépről a személyes adatokat, és újra tenném a windowsot rajta mindenestől. Az megkell oldja a "lassulást".
2017. nov. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!